VOLLSMOSES HISTORIE

Samarbejde med frivillige og Odense Stadsarkiv

Vollsmose Avisen havde i 2016 et samarbejde med frivillige og Odense Stadsarkiv om en artikelserie, der tog udgangspunkt i en række historiske billeder fra bydelen.

I 2016 var det 50 år siden, at Odenses daværende borgmester Holger Larsen tog det første spadestik til Vollsmose med en gravko på en bar mark. Vollsmose Avisen brugte jubilæumsåret til at vise Vollmoses steder, sjæl og udvikling igennem en række historiske billeder.

Har du også billeder?
Har du historiske billeder fra Vollsmose liggende, som du vil dele, vil vi meget gerne modtage dem. Det kan være fra et arrangement, som du særligt husker og har en god historie til. Det kan være billeder af dit barndomshjem i Vollsmose eller noget helt tredje. Billederne vil blive sendt til Odense Stadsarkiv, så de kan blive en del af byens historie. Udvalgte billeder kan også komme i Vollsmose Avisen.

Send dit billede til avis@vollsmose.dk og skriv ’historisk billede’ i emnefeltet. Skriv hvor og hvornår billedet er taget og af hvem. Fortæl også meget gerne lidt om billedet.

Husk dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig for yderligere oplysninger.