Coronatest rykker til Abildgårdskolen

Hver søndag kan man blive testet på Abildgårdskolen fra kl. 9.00 - 16.00. Arkivfoto: Jørgen Gregersen

De seneste par dage er der kommet flere smittetilfælde af COVID-19 i Odense. Det gælder også i Vollsmose, oplyser Odense Kommune. Derfor kan man blive testet for virussen på Abildgårdskolen både den kommende lørdag og søndag.

De seneste par dage er der kommet flere smittetilfælde af COVID-19 i Odense. Det gælder også i Vollsmose, oplyser Odense Kommune. Derfor er der i den kommende lørdag og søndag mulighed for at blive testet på Abildgårdskolen fra kl. 9.00 - 16.00.

I flere uge har det været muligt at blive testet ved en testbil, der har holdt ved Vollsmose Torv om søndagen. Fremover vil børn fra 5 år og voksne hver søndag kunne blive testet på Abildgårdskolen i stedet fra kl. 9.00 – 16.00. Testenheden er placeret indenfor skolens hovedindgang, og det kræver ingen tidsbestilling at blive testet. Man skal blot møde op med sit sundhedskort.

På landsplan går udviklingen i coronasmitten den rette vej, men i enkelte regioner er udviklingen bekymrende. Restriktionerne for at forhindre smittespredning blev forleden forlænget til den 31. oktober. Man skal derfor fortsat bære mundbind i toget og bussen og forlade caféen eller baren senest klokken 22. Forbuddet mod forsamlinger på mere end 50 personer gælder også fremover. Desuden anbefaler myndighederne, at man ser færrest muligt mennesker i efterårsferien og holder sig til at ses med nærmeste familie og venner og selvfølgelig fortsat følger anbefalingerne om afstand og god håndhygiejne.

Seneste Artikler
Ungdomscenter bliver til filmlaboratorium
Smittestigning i Vollsmose: Ekstra mulighed for at blive testet i weekenden
Fra ledig til pladsmand: Mohamed fik arbejde på byggepladsen foran sit hjem
Byggeri giver lokale jobs
Berømt ridder indtager de skrå brædder