Film og serier du kan se helt gratis

Safiya Abdulkarim anbefaler alle at se dokumentarfilmen om Q's Barbershop, der kan streames gratis via dr.dk.

Noget, der nok går igen for de fleste i disse forvirrende tider, er, at mange af os keder os for meget og ikke ved, hvad vi skal bruge vores tid på derhjemme. Derfor har jeg lavet en liste over film og tv-udsendelser, der kan hjælpe med at fylde hverdagene med underholdning og hygge, men dog også sætte nogle tanker i gang. 

Maddysten
I Maddysten konkurrerer otte familier fra hele landet om at blive Danmarks bedste madfamilie gennem en række inspirerende udfordringer i køkkenet. De prøver både kræfter med mexicansk mad og hummer med svingende succes. Programmet er underholdende og hyggeligt, men får også mundvandet til at løbe. Hvis man kan lide programmet, ligger første sæson også tilgængelig på DR TV.

Programmet er for hele familien og kan streames på DR TV og ses onsdag kl. 19.00 på DR 1.

Scandinavian Star
Få timer før midnat den 6. april 1990 stævner Scandinavian Star ud fra Oslo med kurs mod Frederikshavn. Det, som skulle have været en ganske almindelig sejltur, udvikler sig i løbet af kort tid til en tragedie: 159 mennesker dør. Dette er den barske historie om den største uopklarede mordsag i Skandinavien i nyere tid genfortalt i en ny dansk dokumentarserie på seks afsnit. 

Programmet er for voksne og kan streames på DR TV og ses søndage kl. 19.00 på DR 1.

Historien om Danmark
Skuespiller Lars Mikkelsen tager i denne dokumentarserie på en fascinerende og lærerig rejse gennem danmarkshistorien fra stenalderen og frem til moderne tid. Hvert afsnit handler om en afgrænset tidsperiode, som bliver gennemgået kronologisk med flotte dramatiseringer af forskellige begivenheder og fortalt på en måde, så alle kan følge med.

Programmet er for hele familien og kan streames på DR TV.

Q’s Barbershop - Vollsmose forever!
Hvis man endnu ikke har set den prisvindende dokumentar om Q´s Barbershop i Vollsmose og salonens ejer Qasim, så har man heldigvis stadig chancen.  Filmen følger Qasim, der sørger for, at de unge i Vollsmose har stil. Men du kan også få råd om de store spørgsmål i livet såsom kærlighed, parforhold eller uddannelse. En sjov, fin og tankevækkende film om bydelen.

Filmen er for hele familien og kan streames på DR TV.

Hacker
Benjamin oplever som lille dreng, at hans mor forsvinder. Seks år senere er Benjamin blevet 13 år, han bor på børnehjem, og så er han superhacker. En dag opsøges Benjamin af nogle skumle regeringsfolk, der åbenbart har optagelser, der viser, at Benjamins mor stadig er i live. ’Hacker’ er en spændende og fantasifuld actionfilm for unge.

Filmen er for større børn og unge og kan ses på Filmstriben.

Kiki - Den lille heks
I dette animerede eventyr af den berømte instruktør Hayao Miyazaki, der står bag mange fantastiske tegnefilm, flytter en ung heks fra sin familie og slår sig ned i en by ved havet. Her arbejder hun som postbud, da det eneste hun rigtig kan er at flyve på kost. Hun har også lidt svært ved at finde nye venner. Filmen er utrolig flot og handler om at føle sig anderledes og tro på sig selv.

Filmen er for hele familien og kan ses på Filmstriben og Netflix.

Matador
Klassikeren over alle danske dramaklassikere: Matador. Selvom den er blevet genudsendt igen og igen, så kommer der vist ikke et bedre tidspunkt til at gense eller måske opdage den legendariske serie i 24 afsnit om livet i den søvnige stationsby Korsbæk. Udover de episke karakterer tegner serien også et fint portræt af tiden under 1930’ernes depression og livet under besættelsen.

Serien er for større børn og voksne og kan streames på DR TV og ses hver-dage kl. 16.00 på DR 2.

Seneste Artikler
Mand anholdt og sigtet for medvirken til manddrab i Vollsmose
Kommunen politianmelder imam i Vollsmose
Fayza blev genforenet med sin ungdoms-forelskelse efter 60 år
Da Vollsmose fik et gymnasium
Dans giver et pusterum i hverdagen