Torvet vil ulovlige parkeringer til livs

Vollsmose Torv har hyret p-vagter for at komme ulovlige parkeringer til livs. Det vil dog fortsat være gratis at parkere i de opmærkede båse ved centeret.

Hvis man fremover parkerer uden for båsene eller på handicappladserne ved hovedindgangen til Vollsmose Torv uden tilladelse, kan man regne med at skulle betale 750 kroner i afgift.

Dan Mark Ejendomme Vollsmose A/S, der administrerer Vollsmose Torv, har hyret Parkeringskompagniet til at kontrollere parkeringsarealerne omkring centeret.

LÆS OGSÅ: Afdelinger sætter ind mod ulovlige parkeringer

- Der er for mange, der ikke overholder parkeringsreglerne og ikke holder sig inden for de opmærkede båse. Det generer lejerne i centeret og udgør en sikkerhedsrisiko, hvis der eksempelvis skulle opstå brand i centeret, forklarer drifts- og udviklingsdirektør på Centerkontoret, Søren Dollerup.

Parkering er stadig gratis
Der vil fortsat være gratis parkering omkring Vollsmose Torv, og planen er heller ikke at indføre tidsbegrænset parkering.

- Fokus er alene på de ulovlige parkeringer, fordi det længe har været en udfordring. Vi har forsøgt med forskellige tiltag uden held, men p-vagter er noget, der virker, lyder det fra Søren Dollerup.

Markeringerne af p-pladserne på centerets bagside er blevet opdateret for at undgå tvivl om, hvor det er tilladt at parkere. Parkeringsvagterne vil i første omgang fokusere på ulovlige parkeringer på bagsiden af centeret, området ved Aldi og hovedindgangen.

Seneste Artikler
Skyderi i Vollsmose er første store sag med dobbelt straf
22-årig tiltalt for drabsforsøg i Fyrreparken
Rådmand vil lukke skole i Vollsmose
Ny festival med lækker bi-smag
Krydret kylling med honning