OB inviterer til fodboldstævne

Den 23. juni er der fodboldstævne for drenge med OBs U14-hold i Vollsmose. B1909 stiller blandt andet med et hold. Arkivfoto: Jørgen Gregersen

Den 23. juni er OB vært for et fodboldstævne i Vollsmose, og alle unge drenge mellem 12 og 15 år kan komme og være med.

Normalt er det fodboldklubber med adresse i Vollsmose, der står for fodboldaktiviteterne i området. Men den 23. juni er det anderledes. Her møder OB op med sit U14-hold og indbyder til et par sjove formiddagstimer på fodboldbanerne bag Vollsmose Torv.

- Vi vil gerne have fat i unge, der ikke til daglig er medlem af en fodboldklub, og give dem en fornemmelse af, hvor sjovt det er at spille fodbold. Meget sjovere end at hænge ud på gaden, siger en af initiativtagerne til stævnet, Abdikadir Mohammed.

Han er til daglig træner for et U14-hold i OB, og det er det hold, han møder frem med.

- Men alle drenge mellem 12 og 15 år er velkomne til at være med, understreger Abdikadir Mohammed.

Arrangøren er for øjeblikket ved at træffe aftaler med hold, der kunne have interesse i at være med. På nuværende tidspunkt har blandt andet B1909 sagt ja til at stille med et hold.

- Og så håber jeg, at mange vil tilmelde et hold eller selv kigge forbi og bare ha-ve lyst til at være med. Der er flotte præmier både til det hold, der vinder, og den spiller der bliver topscorer, oplyser han.

Første gang i Vollsmose
Abdikadir Mohammed har været med til at arrangere lignende fodboldevents i andre kvarterer i Odense. Men det er første gang, han er med til at arrangere et stævne i Vollsmose.

- Jeg bor selv i Vollsmose og har længe gået med tanken om at arrangere et fodboldstævne her. For jeg ved, at der er mange unge, der er interesseret i at spille fodbold, og mange der har talent for at gøre det. Så jeg ser frem til, at vi får et par gode timer på banerne bag Vollsmose Torv eller hos B1909, slutter han.

Fodboldstævnet finder sted den 23. juni fra klokken 10.00 - 12.00 på banerne bag Vollsmose Torv eller hos B1909. Har du spørgsmål i forbindelse med stævnet, kan du henvende dig til Abdikadir Mohammed på telefon 52 60 40 23.

Seneste Artikler
Litteraturpatruljen anbefaler: Maze Runner - Labyrinten
Tre gode gåture i og omkring Vollsmose
Gamle beboere genopliver barndommens land
Forældre til rådkvinde: Har du lyttet til os?
Er der en læge på vej eller ej?