Regionen undersøger: Kan to læger dele praksis i Vollsmose?

Region Syddanmark åbner mulighed for, at to læger kan gå sammen om et ydernummer og kombinere jobbet som praktiserende læge med sundhedsfremmende og forebyggende arbejde. Det skriver Fyens.dk.

Siden sommeren 2018 har Region Syddanmark med to ydernumre forsøgt at få læger til at åbne en lægepraksis i Vollsmose. Men foreløbigt uden held. Det har nu fået Region Syddanmark til at tænke nye tanker.

LÆS OGSÅ: Forstå lægesituationen på fem minutter

Region Syddanmark barsler med at tillade to læger at gå sammen om et ydernummer og lade dem kombinere arbejdet i en lægepraksis med sundhedsfremmende og forebyggende arbejde eller med udviklingssamarbejde sammen med Indvandremedicinsk klinik. Det skriver Fyens.dk.

LÆS OGSÅ: Ingen læger vil åbne klinik i Vollsmose

- Rationalet bag den model er, at hvis man skal have 1600 patienter i Vollsmose, vil det tit være sådan, at det er patienter, hvor der skal tolk med, og der kan ligge meget arbejde i at have en praksis der, siger Frank Ingemann Jensen, afdelingschef i Praksis i Region Syddanmark, til Fyens.dk.

Afdelingschefen oplyser, at Odense Kommune og Region Syddanmark i løbet af en måneds tid forventes at have en afklaring på, om det er muligt at finde en delløsning for Vollsmose.

Seneste Artikler
Skyderi i Vollsmose er første store sag med dobbelt straf
22-årig tiltalt for drabsforsøg i Fyrreparken
Rådmand vil lukke skole i Vollsmose
Ny festival med lækker bi-smag
Krydret kylling med honning