Politiet indfører visitationszone i Vollsmose

Fyns Politi indfører visitationszone gældende for Vollsmose og Korsløkkeparken og opfordrer alle, der har informationer om skudepisoden i Bøgeparken torsdag eftermiddag, til at kontakte politiet. Det skriver fyens.dk.

Gårsdagens skudepisode i Bøgeparken torsdag eftermiddag, får nu Fyns Politi til at indføre visitationszoner i hele Vollsmose og Korsløkkeparken. Ifølge politiet handler skyderierne om et igangværende internt opgør mellem lokale grupper i området. Visitationszonerne skal sikre ro, orden og tryghed i Vollsmose, Korsløkkeparken og i Odense by som helhed.

- Besiddelse og anvendelse af våben i det offentlige rum er helt uacceptabelt og kan indebære fare for borgernes liv, helbred og velfærd. Med oprettelse af en visitationszone ønsker vi et sende klart signal om, at den adfærd vil der blive slået hårdt ned på, siger vicepolitiinspektør Christian Rasmussen fra Fyns Politi til fyens.dk

Vidner skal kontakte politiet
Politiet har siden skudepisoden haft fokus på at skabe tryghed i Vollsmose, og har gjort en særlig indsats for, at særligt borgerne i området, hvor skuddene blev afgivet, kan føle sig trygge.

- Der skal ikke herske tvivl om, at vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at borgerne kan føle sig trygge. Derfor arbejder vi også på højtryk for at finde den eller de personer, der stod bag gårsdagens skyderi, siger Christian Rasmussen.

Politiet anholdt torsdag en 23-årig mand i forbindelse med skudepisoden, men han er løsladt igen efter endt afhøring.

Politiet sender en opfordring til alle, der har informationer i sagen til at kontakte politiet på telefon 114.

Seneste Artikler
Forestilling lærer børn om ligeværd
Endelig afgørelse om forårs-sfo: Kommende skolebørn bliver samlet på Abildgårdskolen
Boksedrenge på vej til det store lærred
K-pop forbinder unge fra hele verden
Klimahelte får belønning på 15.000 kroner