En rødglødende aften

Der blev gået til den, da Vollsmose Boxing åbnede dørene til Vollsmose Fight Night lørdag den 6. april.

Et lys i midten af det kulsorte mørke i H.C. Andersen Hallen markerede, hvor den afgørende time skulle tage sit afsæt. Dér, i den oplyste ring, skulle det bestemmes, hvem der ville sejre ved Vollsmose Fight Night. Kommentatorens stemme blandede sig med publikums hviskende stemmer, der emmede af spænding og forventning til de første boksere i ringen.

Blod, sved og tårer
Det var på alle måder en uforglemmelig aften, da Vollsmose Boxing inviterede til Fight Night. En aften med blod, sved og tårer. Og en aften hvor synet af publikum og bokserne var helt særligt, og det føltes, som om hele Vollsmoses ære var på spil. Det kunne tydeligt ses på publikum, når Vollsmose Boxing tabte en kamp, men i særdeleshed når de vandt - og det gjorde de i de fleste kampe.

En gennemtænkt aften
Under hver sejrsrunde skiftede de ellers blændende lys i bokseringen fra rødt til blåt alt efter, hvem der sejrede. Bokserne fra Vollsmose var iført rødt fra top til tå - farven der symboliserer engagement og lidenskab, hvilket da bestemt heller ikke manglede på denne aften, hvor opbakningen til de lokale boksere var helt fantastisk. Man kunne i hvert fald tydeligt se, hvem der var på hjemmebane.

Alt var gennemtænkt - fra musikken til kampene i sig selv, og den fik hele armen. Men der var også fair play og respekt fra bokserne fra Vollsmose, der både gav krammere og ’knuckles’ til modstanderne før og efter kampen.

Seneste Artikler
Litteraturpatruljen anbefaler: Maze Runner - Labyrinten
Tre gode gåture i og omkring Vollsmose
Gamle beboere genopliver barndommens land
Forældre til rådkvinde: Har du lyttet til os?
Er der en læge på vej eller ej?