Webfilm dokumenterer ombygningen af Vollsmose

Hvad var tankerne, da Vollsmose blev bygget, og hvad er fremtidsplanerne for bydelen? Det kan du få svar på i denne film, som partnerskabet bag Vollsmose Sekretariatet netop har offentliggjort. 

Lige nu og over de kommende år sker der en historisk ombygning af Vollsmose, der blandt andet indbefatter etablering af nye og bedre stier, sivegader, promenade og bygade. Udover at du selv kan få syn for sagen, hvis du slår vejen forbi Hybenhaven lige nu, kan du også følge slagets gang i en række webfilm, der produceres henover årene.

Optagelserne til den første film foregik i sidste halvdel af 2017 og er nu offentliggjort. Filmen tegner et førbillede af Vollsmose som bydel og skitserer baggrunden for byudviklings- og infrastrukturplanen ‘Fremtidens Vollsmose’ samt planens strategiske sigte. Den er produceret i et tæt samarbejde mellem Vollsmose Sekretariatet, Odense Kommune, boligorganisationerne Civica og FAB samt en ekstern produktionsvirksomhed.

Se filmen øverst i artiklen.

En række webfilm kommer til at dokumentere den gradvise ombygning af Vollsmose over en årrække. Den første er netop udkommet og kan ses her.

Seneste Artikler
Klar til nye krav om persondata
Ny infrastruktur: Tilbudsgivere er udvalgt
Fremtidens Vollsmose i udbud
Første del af Fremtidens Vollsmose indvies
Rekordmange børn på fodboldskole