15-årig dømt for at stikke elev med skalpel i skoletid

En 15-årig dreng er blevet idømt tre måneders betinget fængsel efter at have stukket en skolekammerat to gange med en skalpel. Det skriver TV 2/Fyn.

I midten af december 2017 stak en 15-årig en jævnaldrende skolekammerat, der gennem længere tid havde mobbet ham, på H. C. Andersen Skolen. Mandag blev den 15-årige dreng idømt tre måneders betinget fængsel, skriver TV 2/Fyn.

Ifølge anklager ved Fyns Politi, Karen Lykke Hansen, er den dømte gennem længere tid blevet mobbet af den dreng, han i skoletiden på H.C. Andersen Skolen endte med at stikke med en skalpel, som han havde taget fra skolen. Drengen blev stukket i skulder og mave. Stikket i maven krævede ikke mere end overfladisk behandling.

Anklageren krævede ubetinget fængsel, som der normalt gives ved grov vold.

– Grundet forhistorien, den sigtedes unge alder, og fordi skaderne ikke var mere alvorlige, gjorde retten straffen betinget. Det er jeg fint tilfreds med, fortæller anklager Karen Lykke Hansen til TV 2/Fyn.

De sociale myndigheder har overtaget sagen og skal blandt andet undersøge, om de to drenge fortsat skal gå på samme skole.

Seneste Artikler
Klar til nye krav om persondata
Ny infrastruktur: Tilbudsgivere er udvalgt
Fremtidens Vollsmose i udbud
Første del af Fremtidens Vollsmose indvies
Rekordmange børn på fodboldskole