Årets Borger: Der er fulgt et stort ansvar med

Sidste års vinder af Årets Borger Ali Aziz Al-Tamimi var blandt 28 nominerede til prisen.

Ali Aziz Al-Tamimi var mildest talt overrasket, da han sidste år blev udråbt til Årets Borger i Vollsmose. Dengang beskrev han det som en stor ære. Men for Ali Aziz Al-Tamimi var det en stor ære blot at være nomineret.

Det var med overraskelsen malet i ansigtet, at Ali Aziz Al-Tamimi sidste år modtog prisen som Årets Borger ved en festlig prisuddeling i Vollsmose Kulturhus. Men for landsholdsbokseren var nomineringen til prisen mindst lige så vigtigt som at vinde den.

– Jeg blev meget overrasket, da jeg fandt ud af, at min træner havde nomineret mig. Han fortalte mig, at han synes, jeg er et godt forbillede og derfor fortjente en nominering. Det gjorde mig rigtig glad, siger han.

En vigtig pris
Ali Aziz Al-Tamimi havde faktisk slet ikke regnet med at vinde, fortæller han. Og ud over æren er der også fulgt andre ting med prisen.

– Jeg synes, der er fulgt et stort ansvar med prisen. Det har gjort mig meget moden, siger han.

LÆS OGSÅ: Allerede mange bud på Årets Borger

Ali Aziz Al-Tamimi synes, at Årets Borger er en vigtig pris, fordi det er en god mulighed for beboerne i Vollsmose at vise, hvem de synes gør noget godt for området.

– Det er borgerne, der indstiller andre borgere, og det er meget vigtigt. Prisen er også rigtig god, fordi det er muligt for alle at vinde. Man behøver ikke at have haft frivilligt arbejde i ti år eller være formand for en forening for at blive Årets Borger. Det er jeg jo et godt eksempel på, siger han.

Diplomet ikke oppe endnu
Sidste år fortalte Ali Aziz Al-Tamimi, at diplomet skulle op og hænge i bokseklubben til glæde for alle de andre unge, der træner der.

– Det er ikke kommet op endnu. Min træner spørger tit til det, og det skal da også op, inden den næste Årets Borger bliver udnævnt, siger han grinende.

Sidste år blev 28 personer indstillet til Årets Borger. I år er 14 personer blevet indstillet indtil videre. Man kan nominere beboere i Vollsmose til og med den 11. januar 2018.

Har du selv én i tankerne, som fortjener et skulderklap, kan du stadig nå det. Fristen for at indstille en beboer i Vollsmose til prisen som Årets Borger er torsdag den 11. januar.

Seneste Artikler
Mand anholdt og sigtet for medvirken til manddrab i Vollsmose
Kommunen politianmelder imam i Vollsmose
Fayza blev genforenet med sin ungdoms-forelskelse efter 60 år
Da Vollsmose fik et gymnasium
Dans giver et pusterum i hverdagen