Vollsmose-foreninger får bid af millionbeløb

Community Center Vollsmose holder til på Camp U og arrangerer bl.a. sprogtræning for børn.

Community Center Vollsmose og 2 Timer Om Ugen fik i går tildelt økonomisk støtte fra Odense Kommune. Vollsmose Boxing fik afslag på sin ansøgning om støtte til boksefitness for piger.

Knap 4 millioner kroner blev i går fordelt til foreninger, der laver frivilligt socialt arbejde, da Beskæftigelses- og Socialudvalget holdt sit sidste møde i 2017. Og blandt de organisationer, der får del i den økonomiske støtte, er flere foreninger forbundet til Vollsmose.

2 Timer Om Ugen fik 400.000 kroner til at fortsætte deres arbejde med at støtte inklusionen af etniske minoriteter og deres børn, mens Community Center Vollsmose, CCV, modtog 130.000 kroner til fortsat at afholde aktiviteter på tværs af foreninger og koordinere projekter og folkeoplysende arrangementer i lokalområde.

73 foreninger og organisationer havde søgt om tilskud til frivilligt socialt arbejde, hvoraf tre fik afslag.

Bokseklub får ny chance
Vollsmose Boxing var en af de foreninger, der umiddelbart ikke fik del af de økonomiske midler. Bokseklubben havde søgt om 189.500 kroner til at starte boksefitness for piger – et initiativ, der skal være med til at mindske risikoen for overvægt blandt piger i Vollsmose. Beskæftigelses- og Socialforvaltningen havde dog indstillet klubben til et afslag med den begrundelse, at initiativet ikke var målrettet en socialt udsat gruppe, ifølge fyens.dk. Men den beslutning var politikerne i udvalget uenig i og bad derfor forvaltningen om hurtigst muligt at etablere en dialog med Vollsmose Boxing, så foreningen kan søge midler fra den såkaldte udviklingspulje i 2018.

Seneste Artikler
Byrådet afsætter 100 millioner kroner til Vollsmose
Vollsmose Boxing og Projekt Zlatan får penge af Østifterne
Ulykkes-bilist sendte fire på skadestuen
Endnu en velskrevet fortælling om Borgia-familien
Angriberen fra Bøgeparken er tilbage