Vollsmose Avisen får mindre omdelingsområde

Hvor Vollsmose Avisen hidtil har været omdelt i hele postnummeret 5240, er det fra årsskiftet kun beboere i og omkring Vollsmose, der modtager avisen i deres postkasse.

På grund af en stor stigning i distributions- omkostninger hustandomdeles Vollsmose Avisen fra årsskiftet kun i og omkring Vollsmose. Den vil dog stadig ligge tilgængelig rundt omkring i Odense.

Fra årsskiftet er det ikke længere PostNord, der smider Vollsmose Avisen ind af brevsprækken, men derimod FK Distribution. Det sker, efter PostNord i foråret meddelte, at postvæsenet som et led i en krise- og redningsplan ville droppe omdeling af reklamer og lokale ugeaviser på faste dage. FK Distribution kan dog ikke matche PostNords priser, hvorfor omdelingsområdet i 2018 vil blive væsentligt indskrænket.

Omdeles i og omkring Vollsmose
Hvor Vollsmose Avisen hidtil har været omdelt i hele postnummeret 5240, er  det fra årsskiftet kun beboere i og omkring Vollsmose, der modtager avisen i deres postkasse.

LÆS OGSÅ: 200 aviser med beboernes hjælp

– Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt, at Vollsmose Avisen ikke længere kan leveres til hele postnummeret. Når det er sagt, er vi tilfredse med, at vi har fundet en løsning, der sikrer, at vi fortsat kan bringe avisen ud til Vollsmoses beboere, som er avisens primære målgruppe. Det er også herfra, vi rekrutterer avisens frivillige borgerjournalister- og fotografer, siger Nanna Muusmann, chef for Vollsmose Sekretariatet, som står for udgivelsen af Vollsmose Avisen.

Selvom Vollsmose Avisen primært er målrettet beboerne i Vollsmose, har den også sit virke i resten af Odense, hvor den blandt andet ligger i mindre oplag på flere uddannelsessteder, caféer og banegården. Ifølge Nanna Muusmann vil Vollsmose Avisen fortsat være at finde her i det nye år.

Seneste Artikler
Foreningen CCV nedlægger sig selv
Kartoffelrøsti
Forfølger fodbolddrømmen i Irak
Børn og voksne går i stemmeboksen
Razi indtager den røde løber