Kommunen indbyder Vollsmoses beboere til bydelsmøde

Odense Kommunes By- og Kulturforvaltning har gennem længere tid mødt beboere i Odense på bydelsmøder, hvor det handler om det helt lokale, dagligdagen og praktiske løsninger. Den 12. december er turen kommet til Vollsmose og Skibhuskvarteret.

Hvad skal der til for, at det gode liv kan leves der, hvor du bor? Det spørgsmål har Odense Kommunes By- og Kulturforvaltning allerede stillet ti gange til bydelsmøder rundt omkring i Odense. Den 12. december klokken 19-21 i Marienlystcentret løber møde nummer elleve af stablen, og her er det lokalområderne Vollsmose og Skibhuskvarteret, der er i fokus. Med borgermøderne vil forvaltningen gerne bringe beboere, foreninger og kommune sammen til en fælles snak om muligheder, udfordringer og udvikling i de enkelte områder.

– I By- og Kulturforvaltningen planlægger vi efter de helt store linjer, men det er ofte detaljen, der gør den store forskel. På bydelsmøderne kommer vi ansigt til ansigt med borgerne, og samtalen bliver ofte meget nær og orienteret mod praktiske løsninger, siger direktør i By- og Kulturforvaltningen Anne Velling og understreger, at det er vigtigt for forvaltningen at få kendskab til dagligdags oplevelser og udfordringer med sikre skoleveje, offentlig transport eller lignende.

– Vi har fået mange gode idéer og input med hjem, som vi kan bruge fremover. Det er jeg sikker på, at vi også får fra Vollsmose og Skibhuskvarteret, slutter Anne Velling.

 

 

 

Seneste Artikler
Hvis du ved, hvad du vil, er du en heldig kartoffel
Guide: Sådan gør du, når dit barn skal ansøge om ungdomsuddannelse
Skærpet strafzone deler vandene
Skyderier bunder i familiestridigheder
Elever og pensionister samledes til fødselsdag