Hjælp til julehjælp i Vollsmose Sekretariatet

Vollsmose Sekretariatet inviterer nu til informationsmøde om julehjælp, hvor man både kan få overblik over de forskellige muligheder samt konkret hjælp til at udfylde ansøgningsskemaer. 

Der kan nu indsendes ansøgninger om julehjælp hos kirker og hjælpeorganisationer, men ansøgningerne kan for mange være svære at udfylde, og derfor er der også mange, der potentielt går glip af at få hjælp til jul. Onsdag i denne uge vil Vollsmose Sekretariatets rådgivere derfor stå klar til at hjælpe med alt det praktiske omkring udfyldningen af ansøgningerne.

– Vi går i detaljen med, hvad julehjælp er, og hvordan man søger, siger Signe Porsmose-Andersen, ungerådgiver i Vollsmose Sekretariatet.

– Der vil både være mulighed for at udfylde og sende ansøgninger med det samme og mulighed for at booke et møde med en rådgiver til senere udfyldning af ansøgningerne, tilføjer hun og understreger, at det er vigtigt, at man husker sit NemID, hvis man gerne vil ansøge med det samme.

Alle kan søge julehjælp
Julehjælpen kan søges hos ni forskellige hjælpeorganisationer og kirker – blandt andet Vollsmose Kirke. Julehjælpen er ikke kun til dem, der hører under folkekirken.

– Julehjælp er for alle, og det giver god mening at søge den, også selvom man ikke er medlem af folkekirken, siger Signe Porsmose-Andersen.

– Det skal nok blive hyggeligt og informativt, og vi byder på en kop kaffe og lidt kage, afslutter hun.

Arrangementet foregår onsdag den 8. november kl. 16-17.30 i Vollsmose Sekretariatet i Vollsmose Torv. For at deltage, skal man tilmelde sig på SMS til ungerådgiver Signe Porsmose-Andersen på tlf. 51480688.

I næste udgave af Vollsmose Avisen bringes en oversigt over de hjælpeorganisationer, hvor man kan søge julehjælp.

Onsdag den 8. november kl. 16-17.30, er der mulighed for at få hjælp til at udfylde ansøgningsformularen til årets julehjælp hos Vollsmose Sekretariatet.

 

Seneste Artikler
Foreningen CCV nedlægger sig selv
Kartoffelrøsti
Forfølger fodbolddrømmen i Irak
Børn og voksne går i stemmeboksen
Razi indtager den røde løber