Vollsmose Ungdomsråd vil debattere mediekultur

Mediekonference

Den 30. maj inviterer Vollsmose Ungdomsråd til en spændende konference om mediekultur. Her vil repræsentanter fra lokale medier og politiet være med til at sætte gang i debatten, mens Ibo og Arian Kashef leverer stjernestøv og satire.

Vollsmose Ungdomsråd vil gerne sætte fokus på mediernes dækning af Vollsmose. Derfor har de inviteret en række lokale debattører til at give deres syn på det, de unge synes bliver en ofte ensidig dækning af en mangfoldig bydel. Christopher Læssø Christensem fra Danmark ifølge Ibo og Arian Kashef, der er den ene halvdel af Arian Planet, sørger for masser af god underholdning på dagen. Medlem af ungdomsrådet Alaa Mourad skriver i et læserbrev i Vollsmose Avisen:

– Symptomet er klart: I medierne fremstilles Vollsmose ofte uden de nuancer, som en hel bydel med 9.200 mennesker rummer. Men diagnosen er svær at stille: Bliver mediebilledet mere negativt, fordi beboerne ikke tør eller vil tale med medierne? Eller er det bare svært for medierne at finde de gode historier i Vollsmose? 


Vil skabe konstruktiv dialog

For Vollsmose Ungdomsråd er ambitionen er at skabe en fremtid med konstruktiv dialog, bedre kontakt mellem pressen og beboerne i Vollsmose og et mere nuanceret billede af bydelen i medierne. Derudover vil de gerne have, at beboerne i Vollsmose overvejer, hvordan de selv kan bidrage til mediebilledet af Vollsmose.

– Vi har et håb om, at pressen i fremtiden i højere grad kan tale med bydelen og ikke kun om bydelen, så vi får en konstruktiv og visionær dialog, lyder det fra Alaa Mourad

Men dialog kræver, at medier og mennesker mødes – det sørger Vollsmose Ungdomsråd for lørdag den 30. maj fra klokken 9.00-16.00 i Vollsmose Kulturhus. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig på vur@outlook.dk.

[/et_pb_text] [/et_pb_column] [et_pb_column type=”1_3″][/et_pb_column] [/et_pb_row] [/et_pb_section]

Seneste Artikler
Byrådet afsætter 100 millioner kroner til Vollsmose
Vollsmose Boxing og Projekt Zlatan får penge af Østifterne
Ulykkes-bilist sendte fire på skadestuen
Endnu en velskrevet fortælling om Borgia-familien
Angriberen fra Bøgeparken er tilbage