Stort borgermøde den 3. oktober i Vollsmose Kulturhus

Den 3. oktober inviteres borgere og lokale aktører i Vollsmose til stormøde. Her kan man komme med input til en kommende boligsocial helhedsplanhelhedsplan.

Der er under et år tilbage af den igangværende boligsociale helhedsplan i Vollsmose, og Vollsmose Sekretariatet skal nu på ny søge midler ved Landsbyggefonden – de almene boligers fælleskasse – til en kommende boligsocial helhedsplan for perioden 2016-2020. I arbejdet med at omsætte Landsbyggefondens retningslinjer til konkrete lokale indsatser har sekretariatet brug for hjælp fra Vollsmoses beboere. Derfor inviterer Vollsmose Sekretariatet til stormøde for borgere, foreninger og lokale aktører i Vollsmose:

Den 3. oktober fra 10-14 i Vollsmose Kulturhus
Under mødet serveres en let frokostanretning.

Under mødet serveres en let frokostanretning.

Ikke frit valg på alle hylder
Temaerne for kommende boligsociale helhedsplaner støttet af Landsbyggefonden er:

  • Forebyggelse og forældreansvar
  • Tryghed og trivsel
  • Kriminalpræventiv indsats
  • Uddannelse og beskæftigelse

På borgermødet får man som beboer mulighed for at dykke ned i de enkelte temaer og komme med inputs til, hvordan den boligsociale helhedsplan skal se ud i fremtiden. Et vigtigt budskab i inddragelsen af både beboere og aktører i Vollsmose er, at der ikke er frit valg på alle hylder.

Landsbyggefonden har udstukket rammerne, og det er inden for disse, de inddragede parter skal komme med deres holdninger og inputs.

Din mening tæller
Men tæller din mening overhovedet i det store regnestykke? Ja, lyder det klare svar fra formanden for samarbejdsrådet i Vollsmose, Søren Damgaard:

– I forhold til en kommende boligsocial helhedsplan handler det om, at Vollsmoses borgere skal være med til at vurdere, hvordan tilførte midler bedst kan komme de mest udsatte beboere til gavn. Her kan det jo være forskelligt, hvad man prioriterer, og derfor er det vigtigt, at så mange som muligt deltager, udtaler Søren Damgaard.

[/et_pb_text] [/et_pb_column] [et_pb_column type=”1_3″][/et_pb_column] [/et_pb_row] [/et_pb_section]

Seneste Artikler
Byrådet afsætter 100 millioner kroner til Vollsmose
Vollsmose Boxing og Projekt Zlatan får penge af Østifterne
Ulykkes-bilist sendte fire på skadestuen
Endnu en velskrevet fortælling om Borgia-familien
Angriberen fra Bøgeparken er tilbage