Lokalt ægtepar bag ny hobbyforretning

HrHobby byder på garn, 3D-ark, ansigtsmaling, modellervoks og mange andre hobbyartikler. Butikken er netop åbnet i Vollsmose Torv.

Af John Bonde, borgerjournalist

Foto: Bjørn Langkilde, borgerfotograf

René Agergaard var blevet træt af livet som ledig. Han følte, at systemet kontrollerede ham i stedet for at hjælpe ham i arbejde. En tidlig morgen tog han derfor en stor beslutning, og da han lidt efter vækkede sin kone Heidi, var det med ordene:

– Vi starter for os selv.

Efter et par uddybende spørgsmål var Heidi Agergaard med på ideen. René Agergaard undersøgte forskellige muligheder, før valget faldt på en hobbyforretning. For som han selv siger:

– Så er der så mange kreative mennesker i Vollsmose, at behovet må være der.

René Agergaard meldte sig ud af dagpengesystemet, og sammen med sin kone gik han i gang med at få stablet en forretning på benene i Vollsmose Torv.

– Jeg har gået på handelsskolen og har en bachelor i handel og markedsføring, og så har jeg også godt styr på det regnskabsmæssige, fortæller René Agergaard.

Efter at have snakket med en del leverandører og centerchefen kunne Heidi og René Agergaard åbne deres forretning i lokalet ved siden af politistationen.

Både for mænd og kvinder
De fleste udtaler forretningens navn som ’hr. Hobby’, men faktisk kommer navnet fra ægteparrets to fornavne – Heidi og René. Derfor understreger de nye forretningsejere, at de har hobbyprodukter til alle uanset køn og alder.

René og Heidi Agergaard har investeret deres opsparing i forretningen. De satser på både at inspirere og lokke nye folk til, samtidig med at de dækker et behov hos de kreative mennesker i Vollsmose, da der ikke er andre lokale hobbyforretninger i bydelen.

Efter at have fyldt hylderne op med garn, broderier, små hobbyting, papir, figurer og 3D-ark åbnede HrHobby sidste lørdag, hvor flere benyttede sig af muligheden for at gøre en god handel. Salget gik godt den første dag, og René Agergaard er optimistisk for fremtiden.

– Vi har kalkuleret med, at det første år ikke giver et stort overskud, og selvom jeg har lidt sommerfugle i maven, så tror jeg på, at der er et behov herude. Nu gælder det om at få historien fortalt, så kommer kunderne nok, siger Rene Agergaard og tilføjer efter en lille pause:

– Hvo intet vover, intet vinder.

[/et_pb_text] [/et_pb_column] [et_pb_column type=”1_3″][/et_pb_column] [/et_pb_row] [/et_pb_section]

Seneste Artikler
Film med Razi dyster om pris
Ny formand for Samarbejdsrådet
’En god bokser er et godt forbillede’
Mand sigtet for drabsforsøg på sin datter
Sag om udsmidning af familie i Birkeparken kommer ikke for international domstol