Spring navigation over

Nyt fra beboerredaktion , December 2018

Vollsmoses medier holder juleferie

23. december 2018 Redaktionen på Vollsmoses medier holder juleferie. Vi er tilbage igen den 3. januar 2019 med nyheder og gode historier fra Vollsmose. Den første avis i det nye år lander i postkasserne den 17. og 18. januar.

Nytårsquiz: Har du styr på 2018?

22. december 2018 Vollsmose Avisens nytårsquiz tester din viden om nogen af de mange historier, avisen har bragt i løbet af året. Svar på de 12 spørgsmål og deltag i lodtrækningen om et gavekort til Vollsmose Torv.

Klip dit eget nytårspynt

22. december 2018 Lav dine egne stjerner i guld og sølv, som kan pynte både til jul og nytår. Den kreative borgerjournalist Heidi Agergaard viser dig her hvordan.

Renes rige riddere

21. december 2018 Det allerbedste ved julen er, at man har tid til at hygge sig sammen - også om morgenen. Borgerjournalist og madentusiast Rene Agergaard serverer her sin version af arme riddere.

’Jeg er glad for, at jeg er blevet boende’

21. december 2018 Den 1. december fejrede Lærkeparken 50 års jubilæum. Marthine Boysen har boet i sin lejlighed i 49 år og kigger her tilbage på tiden omkring 1969, hvor hun flyttede ind.

SSP til forældre: Tal om rusmidler med de unge

20. december 2018 Flere steder i Vollsmose er der på det seneste fundet lattergas-patroner, som unge bruger som rusmiddel. SSP Odense opfordrer forældre til at tage en snak om risikoen ved rusmidler.

’Det er bare sjovest at være ude’

20. december 2018 Al-Najat spejder-bevægelsen i Odense har godt tag i de mindre børn. Udendørsaktiviteter og sommerlejre er sikre hit hos børnene, ifølge spejderlederne.

Året der gik i Vollsmose

19. december 2018 Udviklingsplan, ’Den sidste Vollsmoseplan’ og en såkaldt ghettoplan. 2018 har været et år med store politiske planer og beslutninger om Vollsmose. I den forbindelse har Vollsmose Avisen bedt både politikere og boligorganisationer om at kigge tilbage på året, der gik, og frem mod året, der kommer.

Hærværksmand sigtet

19. december 2018 En ung mand er pågrebet og sigtet for hærværket i Bøgeparken tidligere på året, oplyser Fyns Politi.

FAB: 'Vi ønsker at være åbne og fortælle de ting, vi ved'

19. december 2018 Udviklingsplan, ’Den sidste Vollsmoseplan’ og en såkaldt ghettoplan. 2018 har været et år med store politiske planer og beslutninger om Vollsmose. I den forbindelse har Vollsmose Avisen bedt både politikere og boligorganisationer om at kigge tilbage på året, der gik, og frem mod året, der kommer. Her svarer Jacob Michaelsen, direktør i FAB.

Rådkvinde: 'Jeg håber, at vi får fjernet noget af beboernes nervøsitet'

19. december 2018 Udviklingsplan, ’Den sidste Vollsmoseplan’ og en såkaldt ghettoplan. 2018 har været et år med store politiske planer og beslutninger om Vollsmose. I den forbindelse har Vollsmose Avisen bedt både politikere og boligorganisationer om at kigge tilbage på året, der gik, og frem mod året, der kommer. Her svarer by- og kulturrådmand, Jane Jegind (V).

Civica: 'Genhusning skal foregå ordentligt og værdigt'

19. december 2018 Udviklingsplan, ’Den sidste Vollsmoseplan’ og en såkaldt ghettoplan. 2018 har været et år med store politiske planer og beslutninger om Vollsmose. I den forbindelse har Vollsmose Avisen bedt både politikere og boligorganisationer om at kigge tilbage på året, der gik, og frem mod året, der kommer. Her svarer direktør i Civica, Jens Pilholm.

Borgmester: 'Jeg knokler for en færdig grundplan'

19. december 2018 Udviklingsplan, ’Den sidste Vollsmoseplan’ og en såkaldt ghettoplan. 2018 har været et år med store politiske planer og beslutninger om Vollsmose. I den forbindelse har Vollsmose Avisen bedt både politikere og boligorganisationer om at kigge tilbage på året, der gik, og frem mod året, der kommer. Her svarer borgmester Peter Rahbæk Juel (S).

Boligorganisationer og kommune fortæller om Vollsmoses fremtid

11. december 2018 Den 17. december kan beboere møde boligorganisationer, borgmester og rådkvinde i kulturhuset, hvor de fortæller om Vollsmoses udvikling og fremtid.

Gerningsmand pågrebet for at krænke blufærdighed

11. december 2018 Manden, der greb fat i en 13-årig pige på stien fra Birkeparken mod Tjørnehaven, er pågrebet og varetægtsfængslet, oplyser Fyns Politi.

Shahbaz Aslam kan blive årets forbillede

07. december 2018 Cheftræneren i Vollsmose Boxing er nomineret i kategorien ’Årets forbillede’ ved DR’s store show ’Sport 2018’, som sendes i begyndelsen af januar.

Medarbejdere i Egeparken evakueret

07. december 2018 Torsdag eftermiddag var medarbejdere på flere kommunale adresser i Odense - heriblandt i Egeparken - kortvarigt evakueret på grund af en bombetrussel, skriver Fyens.dk

Ghettoliste deler Vollsmose i to

03. december 2018 Kun seks ud af bydelens ni boligafdelinger er på årets ghettoliste.

Vollsmose Avisen er nu tilbage efter tre måneders pause. I det seneste nummer kan du blandt andet læse om fodboldklubben FIUK, der skriver historie og om 12-årige Rida fra Vollsmose Boxing, der har hovedrollen i en ny DR-dokumentarserie. 

Læs her