Vollsmose-kvinde står bag tørklæde-mode

  11. august 2017 Vollsmose Avisen

  Helen Latifi har boet i Vollsmose og står bag en opsigtsvækkende kollektion af fashion-hijabs. Det skriver fyens.dk.  

  Et smart slør, som er funktionelt og hurtigt at tage på ligesom en t-shirt. Det manglede Helen Latifi selv i sin hverdag som muslimsk karrierekvinde og mor. Derfor har hun skabt en serie af forskellige hijabs og turbaner, som har det til fælles, at de er lavet af kvalitetsstof, appellerer til modebevidste muslimer og er lette at tage på, skriver fyens.dk.

  De nye mode-tørklæder går under navnet ’Instant headwear’ og har været vist i modemagasinet Vouges italienske udgave. Helen Latifi, der har boet i Vollsmose og til daglig arbejder som praktiserende læge i Norge, kan nu kalde sig modedesigner. 

  Penge i muslimsk mode
  Fashion-tørklæderne blev lanceret i januar 2017, og siden er det gået stærkt med kollektionen, der er blevet præsenteret på London Modest Fashion Week og på Torino Fashion Week.

  - Vi har jo mærket stor interesse, og vi har fået henvendelser fra store grossister, som synes, vores headwear er spændende, så der skal nok ske noget. Muslimske kvinder vil gerne bruge penge på mode, og der er en milliardomsætning inden for muslimsk mode, siger designeren til fyens.dk og forklarer, at man sagtens kan være en del af modeverdenen, selvom man er troende og gå med hijab.

   

   

  Indsend gerne artikler eller forslag til artikler på avis@vollsmose.dk senest kl. 12.00 på dagen, hvor der er deadline, som generelt altid er torsdagen før udgivelse. 

  Se i vores nyhedsarkiv