Avis nr. 189 er snart ude

  19. april 2017 Vollsmose Avisen

  I morgen og fredag lander Vollsmose Avisen nr. 189 i postkassen, men den kan også læses online ved at klikke på forsiden ovenfor.

  Skrald, skrald og atter skrald. Det flyder med plastic, cigaretskod og andet affald i Vollsmose. Og det er ikke kun belastende for bydelens grønne områder. Det kræver også mange ressourcer at fjerne. Ressourcer som ellers kan komme beboerne til glæde på andre måder, fortæller flere fagfolk i dette nummer af Vollsmose Avisen. Blandt beboere er der derfor sat flere initiativer i gang for at komme til skraldet til livs. I weekenden foregår der både affaldsindsamling og skraldevandring. Hvad formålet er med de to initiativer er, fortæller arrangørerne om på side 4-5.

  April har også været en måned, hvor dyremishandling i Vollsmose har været på den landsdækkende dagsorden blandt politikere og medier. Hos Fyns Politi er opfordringen klar: anmeld eller grib ind, hvis du oplever, at et dyr bliver mishandlet. Det kan du læse mere om på side 3.

  Vollsmose Avisen har også haft besøg af en amerikansk fotograf, der har portrætteret mennesker og bygninger gennem et par dage. Det er blevet til et fantastisk billedopslag på side 6-7.

  Sporten er i denne omgang dedikeret til FIFA og eSport. Professionel gaming vinder nemlig frem og er også nået til Vollsmose, og det går ud på meget mere end at spise chips og drikke Redbull. Det og meget andet kan du læse om i dette nummer.

  Vollsmose Avisen ønsker alle god læsning!

  Bliv borgerjournalist og gør en forskel i dit nærområde
  Vollsmose Avisen bliver i høj grad til på grund af beboere, der skriver, leverer idéer og tager billeder. Så har du en idé eller lyst til at bidrage på den ene eller anden måde, så ring til redaktør Signe på 20 41 48 79, skriv en mail på silch@vollsmose.dk og eller kig forbi redaktionen i Vollsmose Sekretariatet i Vollsmose Torv.

  Næste avis udkommer den 4. maj, og deadline er en uge tidligere.

   

  Indsend gerne artikler eller forslag til artikler på avis@vollsmose.dk senest kl. 12.00 på dagen, hvor der er deadline, som generelt altid er torsdagen før udgivelse. 

  Se i vores nyhedsarkiv