Ny avis er på vej ud

  15. marts 2017 Vollsmose Avisen

  I morgen og fredag lander Vollsmose Avisen nr. 187 i postkassen, men den kan også læses online ved at klikke på forsiden ovenfor.

  Så er det endnu engang blevet tid til et nyt nummer af Vollsmose Avisen.

  I denne avis kan du møde Master Fatman, der var i Vollsmose for at vende plader til kulturhusets plademesse. I den anledning interviewede borgerjournalist John den kendte DJ, musiker og radiovært om dengang i 70’erne, hvor han gik med aviser i bydelen.

  Du kan også læse om, hvordan letbaneforsinkelserne påvirker Vollsmose, hvorfor Maibritt Bendtsen fra Slåenhaven igen i år arrangerer indsamling til Kræftens Bekæmpelse, og hvad Esma Yurdaers hemmeligheden er bag STAR 2002s 15-års jubilæum.

  Vollsmose Avisen sætter denne gang også fokus på den tilbagevendende diskussion om, hvorfor der ikke er en praktiserende læge i området og forsøger at give et hurtigt overblik over situationen.

  I ’Mennesker I Mosen’ kan du møde Zaher El-Khatib, der arbejder som ejendomsservicetekniker hos Civica og blandt andet slår græs og fikser vandhaner i Egeparken og Bøgeparken.

  Og sidst men ikke mindst sætter Sporten fokus på fodboldklubben FIUK, der ikke kun arbejder for, at deres drenge klarer sig godt på grønsværen, men også i uddannelsessystemet og på arbejdsmarkedet.

  Bliv borgerjournalist og gør en forskel i dit nærområde
  Vollsmose Avisen bliver i høj grad til på grund af beboere, der skriver, leverer idéer og tager billeder. Så har du en idé eller lyst til at bidrage på den ene eller anden måde, så ring til redaktør Signe på 20 41 48 79, skriv en mail på silch@vollsmose.dk og eller kig forbi redaktionen i Vollsmose Sekretariatet i Vollsmose Torv.

  Næste avis udkommer den 30. marts, og deadline er en uge tidligere.

  Vollsmose Avisen ønsker alle god læsning!

  Indsend gerne artikler eller forslag til artikler på avis@vollsmose.dk senest kl. 12.00 på dagen, hvor der er deadline, som generelt altid er torsdagen før udgivelse. 

  Se i vores nyhedsarkiv