Se i vores nyhedsarkiv
  Vollsmose-skoler kan få millionbeløb
  22. maj 2017 Vollsmose Avisen

  De to folkeskoler i Vollsmose er på undervisningsministerens liste over skoler, der kan få tilskud på over en million kroner, hvis de løfter det faglige niveau til afgangsprøven næste sommer. Det skriver fyens.dk.

  Avis nr. 191 er ude nu
  18. maj 2017 Vollsmose Avisen

  I dag og fredag lander Vollsmose Avisen nr. 191 i postkassen, men den kan også læses online ved at klikke på forsiden ovenfor.

  Byrådet godkender frigivelse af første bevilling til byudvikling
  17. maj 2017 Vollsmose Sekretariatet

  I dag godkendte Odense Byråd frigivelsen af den første anlægsbevilling i byudviklings- og infrastrukturplanen ’Fremtidens Vollsmose’.

  Voxpop: Hvad kan vi lære af hinanden?
  17. maj 2017 Vollsmose Avisen

  Hvad betyder vores forskellighed, hvad kan vi lære af hinanden, og hvad kan der være af gevinster ved et samfund med mange forskellige kulturer? Det har Vollsmose Avisen været ude og få forskellige bud på.

  Vollsmose får nyt ungdomscenter
  17. maj 2017 Vollsmose Avisen

  Værestederne til Vollsmoses børn og unge lukker efter sommerferien og et nyt og større ungdomscenter slår i stedet dørene op. Det nye center vil have flere tilbud til børn og unge og byde på mere kvalitet, ifølge to ledere.

  Indsend gerne artikler eller forslag til artikler på avis@vollsmose.dk senest kl. 12.00 på dagen, hvor der er deadline, som generelt altid er torsdagen før udgivelse. 

  Nyheder
  Se i vores nyhedsarkiv