Beboere tager affære i Bøgeparken
  16. august 2017 Vollsmose Avisen

  En gruppe kvinder i Bøgeparken tager hver søndag en flok børn i hænderne for at samle skrald og rydde op i området. – Vi skal være gode forbilleder for vores børn, siger kvinderne.

  Se i vores nyhedsarkiv
  Vollsmose Avisen
  B1909s Barcelona-projekt lukker på ubestemt tid

  Utilstrækkelig økonomi og for få kvalificerede spillere får B1909 til midlertidigt at lukke ned for ’Barcelona Training Academy’.

  22. august 2017
  Vollsmose Avisen
  Madlavning gav brand i Birkeparken

  I forbindelse med madlavning opstod der brand i et rækkehus i Birkeparken. En beboere måtte på hospitalet til observation. Det skriver fyens.dk.

  21. august 2017
  Vollsmose Avisen
  Nu tages første spadestik til fremtidens Vollsmose

  I morgen tager Odense Kommune, boligorganisationer og beboere det første spadestik til det store anlægsprojekt, der over de næste år skal åbne Vollsmose op.

  18. august 2017
  Vollsmose Avisen
  Blessing Box spreder sig til hele landet

  Vollsmoses Blessing Box har inspireret andre. På landsplan er der nu omkring 15 skabe, hvor der deles ud af både mad og tøj.

  16. august 2017
  Vollsmose Avisen
  Boksere fik boostet selvtilliden på Vestbredden

  Ilias Warraich og Abdallah Abou Arab fra Vollsmose Boxing er kommet hjem fra en uge i Ramallah med en kæmpe oplevelse og masser af ros i bagagen.

  16. august 2017

  Indsend gerne artikler eller forslag til artikler på avis@vollsmose.dk senest kl. 12.00 på dagen, hvor der er deadline, som generelt altid er torsdagen før udgivelse.