Forstå lægesituationen på fem minutter
  15. marts 2017 Vollsmose Avisen

  Hvornår var der sidst en læge i Vollsmose? Og hvad bliver der i øjeblikket snakket om blandt politikerne? Vollsmose Avisen giver et lynhurtigt overblik over de sidste års debat om den lokale lægedækning.

  Se i vores nyhedsarkiv
  Vollsmose Avisen
  Påsatte brande i knallerter

  Tre gange måtte politi og brandvæsen til Vollsmose torsdag aften på grund af brændende knallerter. Det skriver fyens.dk.

  24. marts 2017
  Vollsmose Avisen
  Vollsmose-bokser udpeget som verdensklasse-talent

  Ilias Warraich fra Vollsmose Boxing er udpeget som et af de ti boksetalenter, der på sigt kan nå Mikkel Kesslers verdensklasseniveau. Det skriver Ekstra Bladet.

  24. marts 2017
  Vollsmose Avisen
  Op på jernhesten igen

  Den populære cykelskole for kvinder starter op igen i april, og der er fortsat ledige pladser.

  22. marts 2017
  Vollsmose Avisen
  Khan sætter skik på skak

  Den første skakturnering blev i går afholdt på Vollsmose Bibliotek. Vollsmose Avisen har talt med initiativtager Khan Hung Le fra Abildgårdskolen.

  22. marts 2017
  Vollsmose Avisen
  Fodbold og integration følges ad i FIUK

  I fodboldklubben FIUK kan man ikke komme på førsteholdet, hvis man ikke er i uddannelse eller har et arbejde. Fodbold kan være et middel til integration, mener formand.

  15. marts 2017
  Vollsmose Avisen
  'Jeg har fået en bedre kulturforståelse'

  Zaher El-Khatib er ansat af boligselskabet Civica som gårdmand i Egeparken og Bøgeparken. Et job, der byder på mange slags opgaver og samtidig giver god indsigt i menneskers forskellighed.

  15. marts 2017

  Indsend gerne artikler eller forslag til artikler på avis@vollsmose.dk senest kl. 12.00 på dagen, hvor der er deadline, som generelt altid er torsdagen før udgivelse.