Beboere tager ordet i debat om bander
  14. juni 2017 Vollsmose Avisen

  Vi skal anmelde ulovligheder, tale med de unge, være gode rollemodeller og blande os i debatten – sådan lyder nogle af opfordringerne fra tre beboere fra Vollsmose, der deltog i borgermødet om bander på rådhuset i maj.

  Se i vores nyhedsarkiv
  Vollsmose Avisen
  Billedgalleri: Fællesbøn og eid i Fyrreparken

  Borgerfotograf Jørgen Gregersen var med, da der var fællesbøn og aktiviteter til eid i Fyrreparken i går. Se hans billeder her.

  26. juni 2017
  Vollsmose Avisen
  Masseslagsmål mellem bandegrupperinger i Fyrreparken

  Mandag aften kom tre personer til skade, da et masseslagsmål mellem Black Army og en hidtil ukendt bande fandt sted i Fyrreparken.

  20. juni 2017
  Vollsmose Avisen
  Beboere har modtaget ekstra breve med Trygheds- og naboskabsundersøgelsen

  Udsendelsen af Trygheds- og naboskabsundersøgelsen i Vollsmose har været ramt af en teknisk fejl. Det har betydet, at nogle af de beboere, der er fritaget for digital post, har modtaget flere breve om undersøgelsen.

  19. juni 2017
  Vollsmose Avisen
  Mand fundet dræbt i Vollsmose

  Fyns Politi oplyser, at en 77-årig mand er fundet dræbt i en lejlighed i Østerhøj. I forbindelse med mandens død er en 48-årig mand anholdt og varetægtsfængslet. Det skriver fyens.dk.

  16. juni 2017
  Vollsmose Avisen
  'Musikken er min skæbne'

  Jama Burhan Mohamed har aldrig kunnet se. Til gengæld har han lyttet til musik hele sit 15-årige liv og drømmer om at blive en succesfuld sanger.

  14. juni 2017
  Vollsmose Avisen
  NBA-stjerne delte kærlighed til basket med Vollsmose

  21-årige Karl-Anthony Towns besøgte Vollsmose i forbindelse med NBA 3X Odense. Vollsmose Avisen fik en lille snak med det 213 centimeter høje basketball-talent.

  14. juni 2017

  Indsend gerne artikler eller forslag til artikler på avis@vollsmose.dk senest kl. 12.00 på dagen, hvor der er deadline, som generelt altid er torsdagen før udgivelse.