Festligt spadestik

Solen skinnede og skabte genskær i både sølvslips og sølvspade, da første spadestik til fremtidens Vollsmose blev taget i Hybenhaven.

Enhver der kom forbi Hybenhaven i lørdags fornemmede, at det ikke var en helt almindelig dag. Flagene vejrede i vinden, festteltet var slået op, og både borgmesteren og eksborgmesteren lagde vejen forbi.

Flere af de mindste beboere havde iført sig det helt store festskrud allerede fra morgenstunden, og særligt en lille dreng iført fin jakke og sølvslips gjorde sig bemærket. De flotte gevandter skyldtes måske mest den jubilæumsfest, der skulle fejres om aftenen i den 40 år gamle afdeling i Vollsmose.

Taler og fejring
Ikke desto mindre gav det gode udsving på festlighedsbarometret, da første spadestik til fremtidens Vollsmose blev taget om formiddagen af Civicas næstformand og beboer i Vollsmose, Søren Damgaard, formanden for by- og kulturudvalget, Anker Boye samt et par af Hybenhavens mindste beboere.